SEMINARIE

LUNCH & LEARN

2/3 av alla fastigheter berörs av lysrörsutfasningen – det här öppnar dörren för trådlös belysningsstyrning

Registrera dig här:

Mer information om vår dataskyddspolicy

 

Utfasningen av lysrör är här nu! Hela 17 miljoner armaturer berörs under de kommande 5 åren - en utmaning för dig som fastighetsägare och förvaltare. Har du inte redan börjat så är det dags att agera.


Styrning är numera en självklar del i moderna belysningsanläggningar och ett måste för att skapa bra och energieffektiva ljusmiljöer. Då lysrörsutfasningen påverkar runt 2/3 av alla befintliga fastigheter så innebär det enorma kostnadsbesparingar om den befintliga elen kan nyttjas vilket blir möjligt genom att välja trådlös belysningsstyrning.


Oavsett om du vill förbättra energieffektiviteten, motverka stigande energikostnader, minska koldioxidutsläppen eller om du behöver byta ut belysning som inte är LED, så har vi en rad lösningar för att nå dina mål när det gäller renovering av dina lokaler. 


Vi går igenom vad lysrörsutfasningen innebär för dig som fastighetsägare, vad som gäller och hur du ska tänka för att göra det bästa av din anläggning. Du får möjlighet att ställa frågor till några av branschens experter samt själv uppleva och testa trådlös belysningsstyrning och hur enkelt det faktiskt är men några av de vassaste lösningarna på marknaden.


Vilka ljuskällor berörs och vilka är alternativen? Belysningsbranschen har samlat information och vanligt förekommande frågor kring utfasningen men oavsett vilken lösning du väljer så finns det en rad viktiga faktorer att överväga. Vad händer med prestanda? Komfort? Garantin? Finansiering? Låt oss reda ut situationen tillsammans under en timmes avslappnad genomgång där du ges möjlighet att ställa frågor. Vi avslutar med en gemensam lunch!

Plats: Arena Sergel, konferensrum Varieté
Adress: Malmskillnadsgatan 36, Stockholm
Parkering: Förslagsvis parkeringsgarage Parkaden, Regeringsgatan 47-55

Datum: 20 sept 2023
Tid: 
10:30-12.00 Seminarie
12:00-12.30 Lunch

Säkra din plats genom att registrera dig senast 11 september!

Vem är vi?
ZumtobelGroup är en internationell belysningskoncern och ledande leverantör av belysningslösningar, belysningskomponenter och tjänster. Med belysningsvarumärkena Thorn och Zumtobel erbjuder vi en omfattande portfölj av produkter och tjänster.
 
Koncernen har 5 800 anställda med försäljningskontor och partners i 90 länder och en omsättning 2021/22 på 628 miljoner EUR / 7 miljarder SEK.

Casambi är världsledande inom trådlös belysningsstyrning som nyttjar Bluetooth Low Energy. Casambi kan integreras i allt från enskilda armaturer till storskaliga projekt med möjlighet till fjärrstyrning, dataloggning och systemövervakning. Med över 4 miljoner Casambi-enheter installerade globalt och över 150.000 projekt färdigställda kan vi med säkerhet säga att framtiden är trådlös!
 
Vi kan belysning!